More


  Ski si eskimo roll la Toplita


   16.01.2017       Sursa: www.greenadventure.ro      Vizualizari


  Perioada: 26 - 29 ianuarie 2017 - Locuri disponibile: 12 - Numar Minim de participanti: 12

  Green Adventure va propune o mini vacanta de sport si relaxare in zona Toplita, in jud.Harghita.
  LECTII DE SKI pe partia Toplita si la piscina din centrul SPA Baile Banffy, LECTII DE ESKIMO ROLL in caiac !

  In colaborare cu monitorii de ski de la Toplita, Green Adventure v-a pregatit programul perfect ca sa invatati sau sa va perfectionati in acest minunat sport. Ca si o noutate absoluta, in paralel cu ski-ul, cei de la Green Adventure vor sa va perfectioneze si in tainele tehnicilor de vaslit in caiac! In colaborare cu Centrul SPA Baile Banffy, Green Adventure v-a pregatit un program de cursuri de Eskimo Roll. Ce este eskimo roll ? Este o tehnica de revenire la suprafata apei fara sa iesi din caiac, in cazul in care te-ai rasturnat! Dar in afara de partea tehnica, lectiile de eskimo roll desfasurate in piscine, sunt o sursa fantastica de distractie si voie buna.

  "In acest weekend prelungit vom face o gramada de lucruri minunate. Vom schia, vom merge la SPA, invatam eskimo roll, vom gati impreuna, afara, la ceaun … in timp ce ne vom incalzi la un mare foc de tabara."

  Pretul este de 590 Lei/persoana si include (Pretul pentru cupluri este de 1100 lei ):
  -trei nopti de cazare;
  -cursul de eskimo roll, echipamentul complet (caiace, padela, fusta caiac si veste salvare), acces la piscina pe perioada cursului;
  -instructor de eskimo roll brevetat de Britsh Canoe Union.
  -supraveghere si organizare lectii de ski (lectile se vor tine cu monitorii locali in raport de 1:3 si costul este de 50 lei/persoana/ora).
  -trei zile de plimbare;
  -ghid pentru toata perioada evenimentului;
  -acces la un grup de oameni frumosi, deschisi si sociabili;
  -organizare si distractie!

  De ce sa mergeti cu Green Adventure in acest program? Este vorba de atmosfera, gasca vesela de prieteni si dorinta noastra de a va va oferi momente unice si posibilitatea sa invatati sau sa va perfectionati la ski si tehnicile de mers in caiac intr-o zona deosebit de pitoreasca si ieftina!

  Detalii Program si inscrieri aici  Distribuie articolul    Facebook    Twitter