More


  Surpriza sezonului in Poiana Brasov


   11.01.2017       Sursa: www.roxy-world.ro      Vizualizari www.reliablecounter.com


  Începând de miercuri, 11.01.2017, schiorii vor avea la dispoziția cea mai râvnită zonă de schi din masivul Postăvarul: ,,S-ul mare” de pe Pârtia Lupului. Această porțiune de pârtie necesită o serie de amenajări speciale, astfel încât schiorii să beneficieze de condiții ideale pentru acest sport. ,,S-ul mare” a mai fost deschis în sezonul 2012-2013 și este recomandat doar schiorilor experimentați.

  Toate pârtiile de pe întreg domeniul schiabil sunt în condiții foarte bune, stratul de zăpadă este între 100 și 120 de cm în partea superioară a domeniul schiabil și între 80 și 120 de cm în partea inferioară, iar starea zăpezii este, de asemenea una foarte bună.

  Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabina Kanzel, telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia, telescaun Lupului, teleschi Bradul și teleschi Stadion.

  În acest moment ninge în Poiana Brașov și sunt aproximativ -9°C. La ora 9.00 temperatura era de -16°C în masivul Postăvarul şi de -11°C în Poiana Braşov. Prognoza meteo prevede pentru următoarele ore ninsoare, iar la noapte temperatura va scădea până la -17°C.
  Imagini live Masivul Postavarul puteti vedea aici Webcams Postavarul  Distribuie articolul    Facebook    Twitter